LOGO & HUISSTIJL

Een logo geeft uw organisatie een eigen identiteit. Het is de eerste indruk die een klant van uw bedrijf krijgt. Het is dus belangrijk dat een logo betrouwbaarheid uitstraalt en herkenbaar is. Ik zorg dat uw logo past bij de identiteit van uw organisatie. En voer het naar wens door in een complete huisstijl. Bestaande uit bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, een website, bedrijfsbrochure en Word- en Powerpointtemplates. 

WEBDESIGN

Webdesign is één van de onderdelen van een huisstijl die ik voor u kan verzorgen. Hierbij gebruik ik WordPress, een krachtig Content Management Systeem (CMS) met uitgebreide mogelijkheden, dat continue doorontwikkeld wordt. Uiteraard verzorg ik ook uw hosting en domeinregistratie.

BOEK & BROCHURE

Boeken, rapporten en brochures in zowel gedrukte als digitale uitvoering geef ik vorm. Ik denk mee over de uitvoering en eisen waar de uitgave aan moet voldoen. Samen realiseren we een prachtig jubileumboek, een spetterende bedrijfsbrochure of een informatief rapport. Daarbij verzorg ik ook de tekstproductie, fotografie en uiteraard drukwerk voor u. 

RECLAME

Voor alle vormen van reclame en visuele communicatie creëer ik een passend concept. Van belettering, advertenties, mailings, uitnodigingen en posters tot social media. U wilt uw klant bereiken. Ik maak daarvoor een ontwerp voor het meest passende medium.